zondag 1 juni 2014

tour 28



4 april 2014

Reacties van Erik en Jacqueline

Pascal,

Weet dat ik volledig achter je sta bij het uitvoeren van deze queeste. Zoals ik iedereen steun die gekke dingen wil doen met zijn fiets. Ik wou dat ik nog genoeg avontuurlijkheid in mijn lijf had om dit soort tochten te ondernemen. Helaas, ik ben intussen te veel verknocht aan comfort en zekerheid.

Helaas zullen we dan ook bijna een maand je blog moeten missen. Of hou je ons op de hoogte van je wedervaardigheden?

Goede avond Pascal,
Erik

*

Hopelijk is dit de juiste weg om een antwoordje te schrijven op, wat dacht je, je voorbereidingen op jouw TOUR. De kaart van Frankrijk ligt gespreid, ik hoop wel dat er meer komt dan: Straatsburg - Arles - Toulouse - Chartres - Brugge, ik ben nl. zinnens je op de voet te volgen (indien mogelijk), doet me een beetje denken aan vroeger toen ik stand-by was voor Omer.

Ik weet niet precies waar je vertrekt, werkelijk vanaf je voordeur? Na enkele keren België doorkruist te hebben heeft Omer er de brui aan gegeven en was zijn begin- of eindpunt: Aarlen. Hij vond fietsen in ons land weinig boeiend, met weinig fietsaccommodatie, slechte fietspaden, allez zijn ding niet. Dit is misschien een tip mocht je in tijdnood komen, want je zit wel gewrongen tussen die twee data en 2750 km op 26 dagen is wel "nippe".

Ik wens je in elk geval veel plezier met de voorbereiding, vond ik toch ook altijd leuk.

Hartelijke groetjes,
Jac