dinsdag 31 juli 2012

reactie

Waarom niet de peniszomer in plaats van 'kutzomer' ? Werkt er iets niet meer ? Uw taal Clement, uw tààl !! (Leugenpaleis)

H.B.

*

@ H.B.
Hugo, voor mij mag het gerust een 'peniszomer' worden genoemd. Maar, tja, zo werkt taal: het voorvoegsel (haha, 'voorvoegsel') 'kut-' is nu eenmaal meer ingeburgerd om afkeuring in de woordkeuze mee te geven. Mijn excuses, maar helaas (of gelukkig), de taal vormt zich boven onze hoofden en wij kunnen daarin alleen maar meestappen.

*
Ik, weet exact wat je bedoelt maar ik vind het voorvoegsel 'kut' erg pijnlijk, hoorde het daarstraks nog herhaaldelijk gebruiken door jonge meiden in het café aan een belendende tafel. Concreet gezegd; alles draait om de kut, het grootste object van verlangen en fascinatie en dat wordt dan een denigrerend voorvoegsel, er is iets mis met ons. Ik toast op de kut en weiger ze te denigreren, ze moet gevierd , geëerd en aanbeden worden, nah !!!
H.B.
*

@ H.B.
Hugo, ik zal voortaan altijd aan uw woorden denken en 'de oorsprong van de wereld' met grotere eerbied in mijn depreciaties betrekken - of niet meer betrekken. Voortaan spreek ik enkel nog van: een 'peniszomer', een 'penismatch' en ja, waarom niet, van een 'peniskut'. Merci.