vrijdag 5 april 2024

gensters 4

4 april 2024

22.
Om te verhinderen dat de renners aan een te hoge snelheid het Bos van Wallers induiken, gaan ze daar vlak voor een chicane bouwen. Daarover wordt nu druk gepalaverd. Waar ze zoiets zeker niet van doen hebben, is vlak voor de grensovergang tussen Egypte en de Gazastrook.

23.
Een van de ingrediënten die ‘Bagagedrager’ zo onweerstaanbaar mooi maken is dat Erik de Jong in het refrein ‘Een motor draait / De baby huilt / Een vogel schreeuwt...’ de eind-t’s niet uitspreekt.

24.
De jonge Claus heeft zijn haar geverfd en speelt vandaag mee in Blokken.

25.
Shi Tiesheng ging met zijn beschouwing over herinneringen duidelijk niet over één nacht ijs: ‘Zij worden evenzovele delen van mijzelf, samen vormen zij mij, zij creëren mij, ik niet hen.’

26.
Ik laat me overhalen om een paar straten te ‘bussen’ met verkiezingsfolders die in de meeste gevallen ergernis zullen opwekken en rechtstreeks in de doos met oud papier zullen belanden.

27.
Typograaf Eric Gill, bekend van zijn schreefloze gill sans, ging zich ten aanzien van zijn dochter te buiten aan grensoverschrijdend gedrag.






22. https://sporza.be/nl/2024/04/03/zal-veelbesproken-chicane-in-parijs-roubaix-er-zo-uitzien-van-der-poel-hoopt-alvast-van-niet-is-dit-een-mop~1712171749531/
23. https://www.youtube.com/watch?v=5i0duYakqLY&ab_channel=Garlidabi
25. Shi Tiesheng, Notities van een theoreticus, 394