donderdag 8 augustus 2013

dienstmededeling

U herinnert zich misschien nog de reeks 'schrikkeljaar 2012' op deze blog. U kunt de hele reeks daar nog steeds bekijken en nalezen. Maar misschien zou u liever eens dat schrikkeljaar doorbladeren. Dat kan want ik maakte, geholpen door de internetservice Blurb, het boek 'SCHRIKKEL 12'. Het meet 20 bij 25 centimeter, telt bijna 400 bladzijden en bevat plusminus 480 foto's en evenveel teksten.

Ik liet een proefversie maken, u ziet haar op de foto hiernaast. Op basis van deze proef bracht ik nog een aantal verbeteringen aan en nu sta ik op het punt een definitieve versie te bestellen. Maar ik kan er zoveel bestellen als ik wil, dus geef ik u de gelegenheid om in te tekenen.

De aanmaakprijs is plusminus 85 euro per exemplaar. Ik bepaal de intekenprijs op 100 euro - inclusief thuisbezorging. Voor verre adressen wordt eventueel de post ingeschakeld.

100 knotsen, dat lijkt veel, en dat is het ook. Maar als u het boek als een waardevol document zou beschouwen, aangemaakt in een beperkte oplage, is het dan weer niet zo veel, zeker als u het vergelijkt met de prijs van een ingelijste tekening of een foto die u aan de muur zou hangen. Of met een etentje met z'n tweeën in een al wat beter restaurant.

Nu, wat er ook van zij, voelt u zich vooral niet verplicht. Beschouw deze aanbieding als een vrijblijvende service.

Intekenen kan voor uiterlijk 31 augustus op pascal punt cornet at pandora punt be. Ik plaats mijn bestelling bij Blurb op 1 september, en dan duurt het nog een week of twee, drie. Leveren kan dus vanaf eind september. Vermeld hoe en waar u het boek wenst te ontvangen. Betaling gebeurt cash bij de levering. Het intekenen is wel bindend, gezien de hoge, vooraf door mij te investeren aanmaakprijs. Dank voor uw begrip daarvoor.

Nu vertrek ik voor een paar weken op vakantie. Ik ben benieuwd naar uw reactie.